4,7/5 Trustpilot (117 reviews)

4,9/5 Google (21 reviews)

Holland House of Hemp - THCA

THCA

IN DE SERIE ONDER DE GROEILAMP DITMAAL THCa
Zodra THC in de afkorting staat, begint er toch altijd iets te prikkelen bij de mensen. Hen je twijfels over THCa? Dan eet gerust de rauwe toppen van een hennep of wat mij betreft de wietplant. Gegarandeerd dat je niet high wordt!

Maar hoe kan dat nou? Stap voor stap zal dit artikel ingaan op die vraag en de veiligheid van onze CBDA olie voor óók kinderen en dieren aantonen.

Zoals jullie in het vorige artikel zagen, start het gehele spel met de vorming van CBGa en eigenlijk ook CBGVA. Daarna worden verbindingen als CBDa en THCa gevormd. Het gaat echt te ver om op iedere moleculaire verbinding in te gaan maar onthoud dat de start enkel de zuurvarianten van de cannabinoïden kent. Van die zuurvariant van THC wordt je dus niet high, nooit! De cannabinoïden moeten daarvoor een actieve vorm aannemen en dat gebeurt ps door decarboxylatie. Daarover in een apart artikel veel meer.

Voor nu zoomen we in op THCA want zoals jullie weten, bevat onze olie ontzettend veel “zure” cannabinoïden. En daar worden sterke eigenschappen aan toegekend. We nemen ze van THCa onder de groeilamp.

HUNTINGTON

We beginnen met niet de minste: Huntington. Een ongeneeslijke genetische aandoening die de zenuwcellen in het brein aantast. De ziekte breekt een patiënt fysiek en mentaal af. Ongecontroleerde bewegingen, spraakgebrek, geheugenverlies etc tot gevolg. Het is volgens de huidige wetenschap niet te genezen, maar cannabis blijkt toch steeds vaker een veelbelovend effectief middel tegen de aandoening.  THCA veelbelovend middel Huntington

PARKINSON & ALZHEIMER
Daar zijn ze weer! Allebei met ons brein als connectie en daar hebben we dan weer de bloed hersenbarrière die enkel lichaamseigen stoffen doorlaat. Hierover laten véél meer. Maar wat jullie weten is dat onze CB1 en CB2 receptoren goed kunnen koppelen met THCa. Voor ons is het dus geen wonder dat deze studies een positief resultaat laten zien: Neurodegenerative Diseases en THCA


Er zijn nog veel meer onderzoeken. Denk aan chronische ontstekingen, MS, prikkelbare darm syndroom, de lijst is geweldig lang want men begrijpt steeds meer dat deze cannabisplant meer in zijn mars heeft.

Wil je meer informatie ontvangen, stuur dan een email naar: Info@hollandhouseofhemp.com. De dames van onze backoffice helpen jullie graag!

Met gezonde groet, Johan

Nieuw!

Hempiness maandverband en tampons.