4,7/5 Trustpilot (117 reviews)

4,9/5 Google (21 reviews)

Holland House of Hemp - CBGA

CBGA

IN DE SERIE ONDER DE GROEILAMP DITMAAL CBGa
De algemene bekendheid van CBD is groot. Maar er zijn véél meer cannabinoïden die meedoen aan het totaal en het totaaleffect. CBGA, oftewel cannabigerolacid is er daar één van maar niet zomaar één.

CBGA wordt ook wel de moeder van alle cannabinoïden genoemd en dat klopt. Vanuit CBGA worden CBDA (CBD) en THCA (THC) gevormd. In sterke planten blijft er dan altijd een restant van ongeveer 1% aan CBGA over.

CBGA is één van de vijf belangrijkste cannabinoïden die voorkomen in de cannabisplant. De stof is niet-psychoactief en onderzoekers kennen meerdere medicinale eigenschappen aan deze stof toe. We nemen een paar onderzoeken onder de loep.

IBD EN COLITIS

IBD staat voor inflammatory Bowel Disease zoals de ziekte van Crohn of Colitis Ulcerosa. Een meer dan vervelende en ook niet te genezen aandoening. In dit rapport: Positieve effecten van CBG komen duidelijk de goede en veelbelovende eigenschappen van de stof bij deze aandoeningen naar voren.

DIABETES
Super mooie resultaten werden behaald in een studie uit 2018: Diabetes en CBGA. De studie gaat met name om de invloed van diabetes op bij voorbeeld hart- en vaatziekten. Dit is de belangrijkste doodsoorzaak bij patiënten met diabetes. Zie ook: 6246c690424e01.11238165.pdf (jcdronline.org)

NEUROINFLAMMATIE

Neuroinflammatie is betrokken bij een reeks aandoeningen, waaronder schizofrenie, autisme, Alzheimer, Parkinson en zeker ook multiple sclerose. CBGA kan ontstekingen en oxidatieve stress verminderen: CBG en NID

Ze laat duidelijk zien dat CBGa beschermende effecten heeft bij de ziekte van Parkinson.


Er zijn nog veel meer onderzoeken. Denk aan angst en depressie en huidaandoeningen als psoriasis.

Wil je meer informatie ontvangen, stuur dan een email naar: Info@hollandhouseofhemp.com. De dames van onze backoffice helpen jullie graag!

Met gezonde groet, Johan

Nieuw!

Hempiness maandverband en tampons.