4,7/5 Trustpilot (117 reviews)

4,9/5 Google (21 reviews)

Vergelijking Stichting Medicinale Olie steunt CBDA van HHoH

Vergelijking Stichting Medicinale Olie steunt CBDA van HHoH

Johan Laarberg, oprichter en eigenaar van Holland House of Hemp beschrijft hoe hij tot het besluit kwamen zijn persoonlijke ervaringen met CBDA olie te willen delen met de mensheid.

Ruim 6 maanden geleden ben ik aan het avontuur Holland House of Hemp begonnen. Ik geloof niet in toeval en als ik terugkijk op het pad wat ik tot nu toe bewandeld heb dan vallen die puzzelstukjes perfect in elkaar. Mijn achtergrond is wat je kunt noemen vrij breed. Diploma’s hoef je niet van mij te verwachten maar op de school des levens zat ik vooraan! Ik heb met volle teugen alles naar binnen gehaald en doe dat nog steeds. Qua (werk) ervaring heb ik een achtergrond in financiële dienstverlening en marketing. In 2008 hield ik het voor gezien om voor een werkgever te werken en startte met mijn eigen onderneming. In zonnepanelen wel te verstaan. Vandaag de dag een doodnormaal onderwerp van gesprek maar 14 jaar geleden zeker niet en kwam er hardcore commerciële kracht aan te pas. Toen er een bod op de tafel kwam wat ik niet kon laten liggen heb ik de aandelen overgedragen. Echter na 3 maanden sloeg de verveling toe – maar wat ga je dan ondernemen?

Als bon vivant neem ik het er ruim van in het leven en dat resulteert ook in diverse lichamelijke ongemakken. Ik bespaar je de klachtenreeks maar tot 2021 werkte geen enkel middel bij mij en restte mij een operatie waarbij ik 70% kans had om in een rolstoel te eindigen. Het was op dat moment dat een goede vriend CBD olie aanraadde. Om vooral hem een plezier te doen, startte ik inderdaad met een flesje. Na 3 weken signaleerde mijn partner verbeteringen in mijn lopen en kreeg ik ook minder pijnklachten. Het scherpe randje was verdwenen maar een goed deel van de ongemakken bleef bestaan.

Na jaren van de dokter te moeten horen dat ze er niets aan konden doen en ik moest er maar mee leren leven, was deze ervaring behoorlijk schokkend. Hier wilde ik meer van weten! Dat onderzoek bracht mij bij CBDA olie. Ik heb dit eerst ingezet op mezelf en mijn partner die aan fibromyalgie lijdt. Er is in 6 maanden tijd een wereld voor ons open gegaan en die wil ik niet enkel voor mezelf houden maar juist delen met zoveel als mogelijk mensen. Dit hoogwaardige product van de hennepplant brengt namelijk zoveel meer dan dat we tot nu toe gewend zijn, het is ongelooflijk.

Zie daar de puzzelstukjes van de ondernemer met het netwerk en de commerciële kracht die een nagenoeg wonderbaarlijk product tegenkomt. Met die combinatie hoop ik heel veel mensen te kunnen bereiken en dat zij net als ik en ondertussen 100-den andere de werking van CBDA mogen ervaren.

Nieuw!

Hempiness maandverband en tampons.